WERKEN BIJ NC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 
 
 


 

WERKEN BIJ NC

Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen. Onderstaand een overzicht van onze recente vacatures. Reageren op deze vacatures kan via het sollicitatieformulier aan de rechterzijde. Deze gelieve zo volledig mogelijk in vullen.
 
 

- Runner (klik voor functieomschrijving)

Als runner heb je een zeer gevarieerd takenpakket waarbij je ondersteuning geeft aan de bediening. Het logistieke proces is voor grote mate afhankelijk van het goed functioneren van het runner team, daarmee is het een zeer belangrijke functie. De werkzaamheden zijn o.a.: barvoorbereiding, eten uitserveren, afwasverwerking en distributie en meer. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Een pro-actieve houding, flexibiliteit, representativiteit, stressbestendigheid, werklust en een positieve instelling is echter wel van belang. Vanuit deze functie is een doorstroom naar een bar/bedieningsfunctie ook mogelijk.

- Bar / bediening (klik voor functieomschrijving)

De bar en bediening in het News Café is niet gescheiden. D.w.z. dat je in deze functie zowel de vaardigheden van het maken van drankjes moet beheersen als de uitserveer technieken. Het lopen met een dienblad, borden dragen, bier tappen, en barista vaardigheden zijn enkele belangrijke aspecten hierin. Enig basis ervaring in de bediening is een vereiste om hiervoor in aanmerking te komen. Mocht je niet in alle onderdelen ervaring hebben, dan zal er intern aan worden gewerkt om dit op peil te krijgen tijdens je inwerkperiode. Naast (minimaal) basiservaring in de bediening is het voor deze functie van belang dat je flexibel bent, communicatief, stressbestendig en representatief . Daar staat een uitdagende functie met veel afwisseling tegenover.

- Keukenfuncties (klik voor functieomschrijving)

Het Newscafe is met het aanbieden van ontbijt/lunch/diner + arrangementen een uitdagende werkplek voor een (leerling) kok. Heb jij een passie voor koken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan komen we graag in contact met je. Als erkend leerbedrijf hebben we ook mogelijkheden voor een leerling-kok, tevens zoeken we momenteel een hulp kok/zelfstandig werkende kok. Daarnaast hebben we intern mogelijkheden om door te groeien

- DJ (klik voor functieomschrijving)

Het Newscafe besteedt veel aandacht voor muziek. Dat is de reden waarom er op meerdere dagen in de week een DJ in het Grandcafe geprogrammeerd is. Met een subtiele mix van jazz, soul, funk en house word er gedurende de dag/avond een passende muzikale sfeer gecreëerd. Heb jij ervaring als DJ en kun je je vinden in deze muziekstromingen, dan kan het Newscafe wellicht een podium voor je bieden. Laat je gegevens achter via het formulier. Vergeet niet hierbij door te verwijzen waar we eventueel kunnen luisteren naar je demo.

- Shiftleader (klik voor functieomschrijving)

Het Newscafe is momenteel op zoek naar horeca-professionals die de ambitie en ervaring hebben om shiftleader te worden. Als meewerkend shiftleader ben je verantwoordelijk voor het operationeel proces tijdens je dag of avond shift. Een shiftleader in het Newscafe heeft vakkennis, horeca-ervaring in het midden en/of hoog segment en is flexibel, communicatief en heeft een positieve instelling en probleem oplossend vermogen. Hier staat een uitdagend baan bij een veelzijdig horecabedrijf tegenover. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor functie verbreding/uitbreiding.