In de kelder van het News Café is een chique, elegante en stijlvolle club gevestigd. Deze ‘ready to party’ locatie is 7 dagen per week beschikbaar voor boekingen en is geschikt voor groepen van 50 tot 400 personen. De club heeft een onderscheidende ambiance en beschikt over een complete geluidsinstallatie en lichteffecten, waardoor de locatie extra geschikt is voor gala’s, feesten, borrels of verjaardagspartijen.

Om elk feest een persoonlijke touch te geven leveren we alleen maar maatwerk. Met concrete afspraken, duidelijke kosten en de vele verschillende mogelijkheden is een geslaagde avond dus gegarandeerd.

 Alle mogelijke feesten zijn te realiseren in onze basement, tevens kunnen we op maat arrangementen samenstellen, waarbij ook buffetten of á la carte diners gerealiseerd kunnen worden.

 Voor meer informatie kunt u het best even telefonisch contact opnemen op 050-3111844 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.