Reserveringsinformatie

We kijken naar u uit

Vanaf 1 juli reserveren niet meer noodzakelijk

Vanaf 1 juli is het binnen niet meer noodzakelijk om te reserveren. We hebben een hoop extra zitplaatsen gerealiseerd maar zorgen natuurlijk wel voor 1,5 meter tussen jullie tafel en die van de buren.

Ook blijven wij uiteraard de hoogst mogelijk hygiƫnemaatregelen in acht nemen en kan je veilig en snel bestellen door de QR code op je tafel te scannen met je smartphone.

Wilt u met een groep komen dineren op gepaste afstand? Door onze grote capaciteit is er altijd iets mogelijk! Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen u snel weer te verwelkomen!

News cafe at Home or at work

Een andere mogelijkheid om toch van de typische News cafe gerechten te kunnen genieten is om jouw keuze van tevoren te bestellen en deze zelf even af te halen.

De gaat zowel voor lunch, diner als borrel gerechten. Special voor jou een aantal gerechten in combinatie met een verse smoothie, speciaal biertje of een flesje wijn! Bestellen doe je hier, en over een half uur staat het al voor je klaar.

Ook voor ons is het best spannend allemaal hoe het zal gaan, we zijn in ieder geval erg verheugd dat we weer kunnen gaan beginnen!!

Werken bij News Cafe
  • Waagplein 5
    9712 JZ Groningen
  • 050 - 311 1 844
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.